EN | NL    TRANSPORT & TECHNOLOGIE
           INTERNET

            GELUID

Projectondersteuning

STEP-IT is u van dienst bij ontwerp en implementatie van (beveiligde) web applicaties ter ondersteuning en presentatie van projecten. Dit levert met name voordelen op wanneer bij het project meerdere partijen betrokken zijn, verdeeld over verschillende (internationale) locaties.

Ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en ondersteunende tools maakt STEP-IT sterk in persoonlijk advies en begeleiding met betrekking tot de opzet en uitvoering van uw project en vertaling naar een ondersteunende webomgeving.

Web applicaties
De web applicaties voor projectondersteuning variëren van eenvoudige hulpmiddelen voor het centrale beheer en uitgifte van projectnummers en projectregistratie tot complete systemen ter ondersteuning van projectmanagement en exploitatie van kader-projecten voor de Europese Commissie.

Beveiligde toegang, met meerdere gebruiksniveaus en bevoegdheden, controleert wie wat mag bekijken, wie een document kan wijzigen, wie administratieve bevoegdheden heeft en nog veel meer. De site management gereedschappen zijn zodanig opgezet dat een ieder in staat is ze te hanteren. Als u geen bevoegdheid hebt om een bepaalde mogelijkheid te gebruiken, zult u ook niet worden verleid met een link die u niet mag en kunt gebruiken.

Naar Boven 
© 2003-2017 STEP-IT