EN | NL    TRANSPORT & TECHNOLOGIE
           INTERNET

            GELUID

Uw aanwezigheid op het wereldwijde web

STEP-IT dienstverlening op het gebied van internet bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande websites. Wij richten ons daarbij op interactieve informatieverwerking en presentatie middels database toepassingen.

Door gericht gebruik te maken van de mogelijkheden van internettechnologie heeft u de mogelijkheid uw bedrijfsimago uit te bouwen en uw bedrijfsuitvoering te verbeteren.
Een website hebben is leuk, een website benutten beter. Een website verschilt in essentie niet van andere bedrijfsmiddelen die u inzet. Die heeft u toch niet aangeschaft om er vervolgens geen gebruik van te maken?

STEP-IT richt zich met internettechnologie op de volgende werkgebieden:

  • Presentatie en uitvoering van projecten, zowel nationaal als internationaal;
  • Toegankelijk onderhoud en mogelijkheden voor wijziging en vernieuwing;
  • Toepassen van dynamische webapplicaties.

We nemen graag de tijd om samen met u erachter te komen waarmee u écht geholpen bent.

Projectondersteuning
STEP-IT is u van dienst bij ontwerp, implementatie en ondersteuning van publieke en beveiligde websites voor (langlopende) projecten, zowel bedrijfsintern, nationaal als internationaal.
LEES verder »

Gebruiksvriendelijk onderhoud
STEP-IT biedt u verschillende mogelijkheden om uw website gebruiksvriendelijk te laten onderhouden of zelf te onderhouden, afhankelijk van uw behoefte.
LEES verder »

Dynamische webapplicaties
Web-based database applicaties staan aan de basis van vele gebruiksmogelijkheden van uw website die het rendement, aantrekkelijkheid én gemak verhogen.
LEES verder »

Het is u te doen om resultaat en daarvoor zorgen wij.

Naar Boven 
© 2003-2017 STEP-IT